Asiakkaalle

Suun ja hampaiston tutkimus

Hyvin hoidettu suu nykypäivänä on perusedellytys monien yleissairauksien hoitoon. Mitä hammaslääkäri ottaa tutkimuksessa huomioon?

Hampaassa reikä/lohkeama

Karies on kansantauti, joka aiheuttaa paljon kustannuksia ja ongelmia. Hammaslääkärin työhön kuuluu oleellisesti vaurioiden korjaaminen.

Hampaan poisto

Ajoittain hampaita täytyy poistaa syystä - tai toisesta. Todennäköisesti se eniten pelkoa aiheuttava toimenpide, mutta onko pelko aiheellista?

Keraaminen paikka/kruunu

Hammaskudosta voidaan korvata usealla tavalla, keraaminen täyte on nykypäivänä useasti järkevin vaihtoehto.

Implantit

Puuttuuva hammas voidaan korvata leukaluuhun kiinnitettävällä ruuvilla, joka vastaa omaa hammasta erittäin hyvin.

Omahoito

Hammaslääkäri korjaa vauriot ja neuvoo kuinka niitä voi tulevaisuudessa vältellä. Harjaamaan joutuu vielä toistaiseksi itse.

Hammashoitoa pelkää joka neljäs - oletko yksi heistä?

Hammashoito koetaan lähes poikkeuksetta pakolliseksi pahaksi, sinne mennään jos on pakko ja usein ei silloinkaan.

Hoitoon hakeutumista ei kannata liiaksi venyttää, usein pääsee huomattavasti helpommalla, mitä nopeammin tulee ongelmaa vilauttamaan.

Hoitoon hakeutumista usein pitkittää häpeä, hammaslääkärin tehtävä ei missään nimessä ole arvostella, vaan tutkia ja hoitaa. Keskustelemalla päästään aina alkuun ja tarvittaessa voidaan käyttää rauhoittavaa lääkitystä, mikäli muutoin ei ongelmaa saada ratkeamaan.

Mitä hammashoito maksaa? - Hinnasto

Hammashoidon hintaan vaikuttaa erittäin moni osatekijä. Me haluamme virtaviivaistaa hinnoittelua ja tehdä hinnoista mahdollisimman yksiselitteiset, ilman alkaen -hinnastoa.

Täällä on selvitetty tyypillisimpien hammashoidon toimenpiteiden hinnat. Tarkan kustannusarvion saat aina pyytämällä ja arvion tulisi olla hyvin lähellä lopullisia kustannuksia.

En löytänyt etsimääni, mitä teen?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Asia voi koskea hoitoa, hoidon arviointia, hoitoon hakeutumista, puutteellista nettisivua, lisäinformaatiota, mitä vain.

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.
Siirry työkalupalkkiin